O nama

foto257blazekovic_posavec02slika-20


VLATKA BLAŽEKOVIĆ DAŠEK rođena je 1980. godine u Sisku, diplomirala je 2008. god. sa odličnom ocjenom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i management. Od 2003. do 2010. aktivno se natjecala u standardnim i latino-američkim plesovima u partnerstvu sa Matijom Posavec, sa kojim je postigla A kategoriju u standardnim plesovima, kao i A kategoriju u latino-američkim plesovima. Od 2012.  je član IDTA (International Dance Teachers Association), najveće i najpriznatije svjetske organizacije za obrazovanje plesnih trenera i sudaca sa sjedištem u Brightonu, Velika Britanija. Ona je prvi  obrazovani plesni učitelj  ove razine  i  članstva u IDTA na području Sisačko-moslavačke županije: Licentiate for Ballroom Dances, te Licentiate for Latin Dances, te od 2013. godine aktivni član zbora sudaca Hrvatskog športskog plesnog saveza. Od 2012. godine Vlatka je licencirani instruktor Zumba ® Fitnessa, Zumba®Kids i Zumba®Kids Junior., a kasnije i instruktor pilatesa i joge.


MATIJA POSAVEC rođen je 1979. godine u Sisku, diplomirao je 2006. godine na Fakultetu prometnih znanosti. Sportski plesač A kategorije u obje discipline. Član je IDTA, sa diplomom plesnog učitelja – Licentiate for Ballroom Dances i Latin Dances, te clan Zbora sudaca Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Studio se bavi podukom djece i odraslih  u području standardnih, latino-američkih i društvenih plesova, te fitness programima zumba, pilates i joga, organizacijom dječjih rođendana i plesnih partya.