Plesni vrtić

PLESNI VRTIĆ

Plesni vrtić je kombinacija  plesnog fitnessa – Zumba Kids Junior i plesne skole standardnih i latino američkih plesova. Oba programa su potpuno prilagođena sposobnostima djece uzrasta 2-6 godina.

Zumba Kids Junior je plesni fitness program prilagođen najmlađima. Kroz zabavu i ples djevojčice i dječaci uče osnovne korake raznih plesova, razvijaju osjećaj za ritam te sposobnost razlikovanja određenih ritmova (cumbia, salsa, merengue, reggaeton, samba, calypso, rock n roll, hip hop…), jačaju koštani i mišićni sustav tijela, razvijaju moždani sustav praćenjem treninga i ponavljanjem raznolikih pokreta, pomažu regulaciji tjelesne težine, razvijaju koordinaciju, fleksibilnost, socijalnost itd.

Plesna škola standardnih i latino američkih plesova obuhvaća osnovne principe koje se odnose na pozicije stopala, posturu tijela, upoznavanje sa ritmovima, pozicije ruku itd. Učimo osnovne korake plesova kao što su engleski i bečki valcer, cha cha cha, jive i sl, te jednostavne grupne koreografije.

Djeca koja imaju želju za natjecanjima imaju mogućnost nastupa na plesnim festivalima u zemlji i inozemstvu i tako osvajanja svojih prvih diploma i medalja.

Izlazak na nastupe i natjecanja nije obavezan!

Na trening je potrebno ponijeti bocicu vode, ciste tenisice, plesne slapice. Probni trening je besplatan.

Termini:

Sisak: Ponedjeljak i srijeda 

2-4 godine 17h

5-6 godina 17,45h

Cijena svih programa (8h) za djecu i odrasle je 180kn/mj. Doplata za dodatni program (+8h) je 100kn/mj. Dolazak 1x tjedno (fiksni dani, 4h) je 100kn/mj. Dodatni trening za natjecatelje 30kn/h.