Programi za odrasle

Joga: utorak i četvrtak  17h

Pilates: utorak i cetvrtak 19h

Treninzi se odrzavaju u malim grupama do maksimalno 10 osoba. Sve vjezbe koje se rade prilagodene su razini sposobnosti klijenata, sa naglaskom na pravilnu posturu tijela pri izvođenju svake vjezbe.

Polaznici imaju mogucnost kombiniranja zumbe, pilatesa i joge u okviru paketa od 8h mjesecno bez nadoplate ili uz nadoplatu pri koristenju paketa sa vecim brojem sati.

Cijena svih programa za odrasle (8h) je 180kn/mj. Doplata za dodatni program (+8h) je 100kn/mj. Dolazak 1x tjedno (fiksni dani, 4h) je 100kn/mj. Majka+dijete na programe po izboru (16h) je 300kn/mj. Pojedinacni dolazak djeteta sa majkom na sat joge ili pilatesa je 25kn/dolazak.

Svi polaznici imaju uslugu besplatnog savjetovanja o zdravoj prirodnoj prehrani i izradu plana prehrane prema njihovim afinitetima (veganski, vegetarijanski, raw, keto…). Klijenti koji nisu polaznici nekog od programa savjetovanje placaju 150kn (razgovor i upoznavanje+izrada plana prehrane). Ono sto cemo vam savjetovati bazirano je na prirodnim namirnicama, te jednostavnoj i brzoj pripremi obroka nakon kojih necete osjecati umor i pospanost, dok ce vas imunitet znatno jacati.

Treninge i savjetovanje vodi instruktor pilatesa, joge i zumbe Vlatka Blazekovic Dasek.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *