Zumba fitness

ZUMBA FITNESS ZA ODRASLE

Zumba je  plesni fitness program inspiriran latino glazbom, a kombinira pokrete najrazličitije vrste kroz sporije i brze ritmove stvarajući tako zabavan trening na kojem vam nikada neće biti dosadno! Program uključuje neke od osnovnih principa aerobnog, intervalnog, te treninga sa otporom kako bi se do maksimuma dovelo sagorijevanje kalorija, kardiovaskularne dobrobiti, te učvršćivanje cijelog tijela. Plesni pokreti temeljeni na kardio vježbama su koraci jedostavni za praćenje koji uključuju oblikovanje tijela, a ciljana područja su stražnjica, noge, ruke, trup, trbušni mišići, te najvažniji mišić u tijelu-srce. Trening se sastoji od zagrijavanja, plesnog dijela i istezanja. Plesni dio može činiti najrazličitija internacionalna glazba, sa ritmovima merengue, reggaeton, cumbia, salsa, bachata, hip hop, rock, punk, techno, belly dance, hindi pop, samba, jive, calypso, rumba flamenca itd. Koraci su lagani za praćenje i mogu ih savladati svi nakon nekoliko treninga, a ukoliko nekome treba dodatno objašnjenje na kraju treninga ćemo vam sa veseljem pomoći. Imajte na umu: zumba nije ples, već fitness program koji služi poboljšanju fizičke kondicije, jačanju muskulature, ali zbog vesele atmosfere pridonosi i poboljšanju duševnog stanja, te smanjuje razinu stresa. Nema dobne granice za polaznike, prethodno plesno znanje naravno nije potrebno, svi se mogu uključiti i vježbati kada požele. Vrlo je važno imati na umu da vam na prvome treningu neće ništa biti jednostavno, jer ne poznajete koreografije, trenera ni okolinu. No vrlo je važno da se opustite, pokusate se zabaviti  i pratite za početak samo noge.

Na trening je potrebno ponijeti čiste tenisice, laganu majicu, ručnik i bočicu vode. 

Treninzi centar Sisak:  utorak i četvrtak 20,00h

Polaznici imaju mogucnost kombiniranja zumbe, pilatesa i joge u okviru paketa od 8h mjesecno bez nadoplate ili uz nadoplatu pri koristenju paketa sa vecim brojem sati.

Cijena svih programa za odrasle (8h) je 180kn/mj. Doplata za dodatni program (+8h) je 100kn/mj. Dolazak 1x tjedno (fiksni dani, 4h) je 100kn/mj. Majka+dijete na programe po izboru (16h) je 300kn/mj. Pojedinacni dolazak djeteta (12+godina) sa majkom na sat zumbe je 25kn/dolazak.

Svi polaznici imaju uslugu besplatnog savjetovanja o zdravoj prirodnoj prehrani i izradu plana prehrane prema njihovim afinitetima (veganski, vegetarijanski, raw, keto…). Klijenti koji nisu polaznici nekog od programa savjetovanje placaju 150kn (razgovor i upoznavanje+izrada plana prehrane). Ono sto cemo vam savjetovati bazirano je na prirodnim namirnicama, te jednostavnoj i brzoj pripremi obroka nakon kojih necete osjecati umor i pospanost, dok ce vas imunitet znatno jacati. Treninge i savjetovanje vodi instruktor pilatesa, joge, zumbe, plesni ucitelj Vlatka Blazekovic Dasek.